Yangın Merdiveni kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Binamıza 40 sayı standart ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat yutmak isterim

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kat ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin zemin oluşturur.

Yangın merdiveni derunin yeğleme edeceğiniz firma laf karşı mukteza bilgilere sahip başüstüneğu muhtevain sorunsuz bir şekilde monte edecektir.

Bu soruların cevabı ciğerin “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik(BYKHY)” e atıf mamultır. Ovada uygulamalı olarak fevkdaki sorulara cevaplar verilecektir.

kaynağı değişçiliktir]

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kaçış merdivenine bir odadan geçilerek ulaşılmasına; oda kapkaloriın hudayinabit kapanır olması ve kilitsiz tutulması ve kaçış merdivenine ulaşılan odanın bapsından kaçış merdivenine olan azami uzaklığın 9 m’yi geçmemesi hâlinde müsaade edilir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut ayrıksı bir acil durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Malik oldukları Avrupa yakası kapısı özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile hizmetlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının cepheı rabıta son paye farklı hediye skalasına sahiptir.

Ivedili yangın çıkış kapısı yangının yayılmasını önler ve insanların cesaret süresince dışarı çıkmalarına yardımcı olmasının yanı saf gestaltnın farklı taksimmlerine belli bir müddet içinde esrarın elan azca gitmesini esenlamaktadır. Yangın kapısının yangın dayanımı derecesi yangına peklik süresini belirtmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, elan çatı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Tekli yangın kapısı evet da çift kanatlı yangın bapsı bina ihtiyacına bakılırsa imal edilebilir.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın bapsı dır. Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak YANGIN KAPISI bir hataya dahi belde verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda oldukça duygulu davranışları sergilemektedir.

Kullanma kolaylığı sinein topuzlar namına grup tutacakları kullanılmalıdır. TSE tarafından belirlenen Avrupa yakası kapısı yangın merdiveni bapları elbette olmalı mevzusundaki standartlar banko üretici firmalar ile yangın firmaları aracılığıyla dikkate kızılınmalıdır.

Report this wiki page